Photography

News

Communiefoto's: hoe het ook kan

Het weer wil nog niet echt mee, maar veel mama's en papa's denken er toch al aan. Dat grote feest voor zoon of dochter: een communie- of lentefeest! Dat betekent nieuwe kleren, cadeautjes en familie en vrienden om te vieren. 

Maar dat betekent ook mooie foto's van zoon of dochter want ze beleven een mijlpaal in hun leven en foto's zorgen voor leuke herinneringen. 

Ik maak er dan graag zelf ook een speciaal moment van en samen met de ouders bedenk ik een tof concept op een speciale locatie. Poseren met het skateboard of als prinses op een bankje is leuk, maar ik ga graag nog een stapje verder. Het jong geweld kan eens dromen en zich uitleven in zijn/haar rol. En de fotograaf ook. ;)

Zo poseerde Iebe vorig jaar tussen de verzameling auto's van zijn opa, hing Ella aan een tros ballonnen en bezocht Cara een sprookjesbos. Zo worden de foto's meer dan een herinnering aan een leuke dag.

Als je zelf nog op zoek bent naar leuke foto's, stuur me dan een mailtje op info (at) montedeluxe (punt) be of bel me op 0473/814327.