Photography

About

About

 

Als communicatie-expert helpt Studio Monté bedrijven om luisteraars voor hun verhalen te vinden. We schrijven persberichten die kort en duidelijk de boodschap uitleggen aan journalisten, vullen webpagina’s met woorden die doen verlangen naar meer en zorgen dat medewerkers het verhaal ook willen en kunnen vertellen.

We schreven al verhalen voor o.a. het Antikankerfonds, Beauty In A Box, Hartsgewijs en L’Atelier.


Als social media manager vertrekken we van de strategie van een merk en vertalen we die in social media verhalen die geschikt zijn voor het bedoelde publiek.

We werkten al samen met Bosch, Mercedes-Benz, GrandOptical, Pearle, William Lawson’s, Eristoff, Champion car engine lubricants, Jovilux, Beauty In A Box, Bibliotheek De Krook,...


We zijn visuele communicatie consultants, die houden van verhalen vertellen. Niet alleen met woorden, maar ook met beelden. We geloven dat beelden de stem van een bedrijf versterken om zo een betere connectie met klanten te maken.


Als fotograaf houden we de visuele stijl van de klant in gedachten, maar gaan we op zoek naar het unieke element dat een merk typeert. Liever video? Dat kan ook!

Merken zoals Nikon, HelloFresh, Netflix, Sonos, Motorola, Jaguar, Landrover, Vandemoortele, Lidl en Vinetiq kwamen al voor de lens.